Foto Herder

Foto Herder

Workshops

Workshops voor digitale camerabezitters bij Foto Herder
Het afgelopen jaar hebben meer dan een half miljoen Nederlanders de overstap gemaakt van gewone fotografie naar digitaal fotograferen. De grote voordelen daarvan zijn dat de aanschaf van fotorolletjes tot het verleden behoort en dat het fotoresultaat direct bewonderd kan worden. Is de foto goed, dan bewaart u het plaatje. Is het niet naar wens, dan maakt u gewoon een nieuwe opname over de oude heen. Missers behoren dus tot het verleden en ook dat bespaart geld. Omdat digitale camera’s vaak meer mogelijkheden bieden dan hun analoge voorgangers, geeft Foto Herder regelmatig een serie workshops voor consumenten die onlangs zo’n digitaal toestel hebben aangeschaft.

  • Workshop Digitaal Fotograferen
    Schrijven met licht, dat is waar fotografie voor staat. Om het maximale uit je reflexcamera te halen kun je bij ons een workshop volgen die de weg wijst in het land van diafragma, sluitertijden en ISO instellingen. Daarnaast een vracht aan handige tips en trucs om tot de mooiste plaatjes te komen, meer weten kom eens langs in de winkel en wij vertellen je er graag meer over.

  • Workshop Digitale Beeldbewerking
    Tijdens deze workshop van Foto Herder wordt u allereerst wegwijs gemaakt in het programma Photoshop Elements. Dat is een veelzijdig programma voor digitale beeldbewerking. Daarna gaat u digitale beelden samenvoegen en panorama’s opbouwen uit diverse foto’s, en leert u aantrekkelijke bedank-, wens- en ansichtkaarten maken. vooral hoe u meer plezier beleeft aan uw digitale camera. Een beetje ervaring met de pc is een vereiste, we leren u alles stap voor stap!

Iedereen is welkom!
Iedereen kan zich inschrijven voor de workshops bij Foto Herder; ook degenen die de digitale camera elders hebben aangeschaft. U kunt zich inschrijven voor de workshops door te e-mailen naar: info@fotoherder.nl

De workshop wordt op 3 achtereenvolgende weken gehouden op maandag-, dinsdag- of woensdagavonden van 19:30-22:00 uur. De dag is afhankelijk van de workshop en het aantal (max 8 ) mensen dat deelneemt. De kosten voor deelname aan een workshop bedragen € 125,- inclusief een fraai cursusboek waarin alle bewerkingen stap voor stap zijn aangegeven.