Digitaliseren

Digitaliseren is intensief werk. Op de juiste wijze en goed scannen van een dia duurt al ruim 2 minuten per dia. Bij het overzetten van een video band van 2 uur naar een DVD, HD of CD kost het minimaal 3 uur om dit goed te doen.

Al met al, reden genoeg om het digitaliseren van objecten uit handen te geven en dit tegen een zeer redelijke prijs en met de juiste apparatuur en software programma's voor u te laten doen door onze vak mensen bij Foto Herder Amstelveen.

 

Voor prijzen en uw vragen

Kom langs in onze winkel

of stuur ons een mail

 

Analoog fotomateriaal

Wij kunnen al uw Negatief filmmateriaal en Positief (dia´s) digitaliseren, maar ook al uw losse foto´s die in de la of schoenendoos zitten. Gehele fotoalbums is voor ons geen probleem, u krijgt alles kant en klaar op HD kwaliteit.

 

Filmservice

Wij kunnen alle filmsoorten voor u digitaliseren zoals: dubbel 8, single 8, super 8, 16 mm en 35 mm.

 

Geluid digitaliseren

Naast al uw beeldmateriaal, hebben wij tevens de mogelijkheid om al uw geluid over te zetten naar een uitstekend hoorbare kwaliteit.

 

Natuurlijk kunt u nog bij ons terecht voor al uw analoge foto service. Wij hebben nog een assortiment kleuren en zwart/wit films standaard op voorraad. U levert uw analoge films bij ons in en wij zorgen voor de ontwikkeling en het afdrukken hiervan. Het nabestellen van prints van negatieven is ook mogelijk.